Inkoop

Het Antwerps juweliershuis Anthony is sinds 1822 thuis in kwaliteitsjuwelen en stijlvol zilverwerk. Wij zijn hierom steeds op zoek naar antieke sieraden, bijzondere juwelen en objecten. Indien u iets wenst te verkopen mag u van ons een respectvolle en betrouwbare, deskundige service verwachten. Naast het ontwerp kan de cultuurhistorische achtergrond waarde toevoegen aan een sieraad of voorwerp. Antieke of buitengewone juwelen kopen wij altijd graag en wij bieden u hiervoor de hoogste prijs.

antieke sieraden

Gezocht: Antieke sieraden

Anthony is gespecialiseerd in natuurlijke parels, ook wel ‘perles fines’ genoemd, gesigneerde juwelen (zoals Cartier, Van Cleef & Arpels,      Wolfers, … ) en karakteristieke Europese sieraden van goede kwaliteit. Bijgevolg bekoren zowel de juwelen uit de art nouveau-, belle epoque- en art deco periode als uitgesproken sieraden uit de jaren zeventig ons. Daarnaast zijn wij geïnteresseerd in Europees en Russisch zilverwerk.

Aankoop aan correcte prijs van oude en recentere sieraden van goud, platina en zilver, briljant en roosgeslepen diamant, edelstenen, parels, zilverwerk zoals serviezen, dienbladen, schalen, kandelaars en bestek. We kopen ook uw munten, baren, oud goud en zilver aan de actuele dagkoers. Wij zijn bovendien geïnteresseerd in de aankoop van aanvullende juweelschetsen, antiek gereedschap, mallen, etuis en juwelenkistjes, modellen en oude boeken over diamant en juwelen.

Bemiddeling bij verkoop

Indien u een juweel of zilverwerk wenst te verkopen dat niet in ons gamma past, kunnen wij ook optreden als tussenpersoon. Mits een commissie heeft u indirect toegang tot de internationale markt.

Maakt u gerust een afspraak voor een kosteloze en vrijblijvende aanbieding. Indien gewenst kunt u ook in de avonduren of het weekend bij ons terecht.